Kvist tagfod opbygning

Ved tagfoden af kvisten, er der ventilering som kører under gesimse, som kan ventilere i både tag og flunker. Konstruktionen vil kunne lufte ud i begge ender af flunkerne. Ventilationen i bunden af flunkerne kan ses i detaljen om skotrenden.

Isoleringen i taget går gradvist opad, helt ude ved spærenden, vil der være 120 mm isolering, som gradvist vil gå op til 290 mm isolering. Dette giver et gennemsnit på ca. 250 mm isolering i taget.

Isoleringen i taget er klasse 37, med lambdaværdi på 0,037 W/m²K og har som udgangspunkt en u-værdi på 0,16 W/m²K, som opfylder de gældende regler i bygningsreglement 2018 §257, stk. 1.

I vores kviste vil taget altid være isoleret færdigt, da dette er lettere at gøre oppe fra, inden taget lukkes.

Vi har 3 gesimstyper, A, B og C.

Gesimserne er lavet af kernetræ eller zink. Kernetræ gør at træet har en længere levetid og at malingen holder i længere tid. Zink gesimsen vælges hvis man ønsker minimal vedligeholdelse.

Som det ses på de 2 billeder, indikeres det at vi har 2 forskellige tagfodsmodeller. Den ene model er med en trægesims. Denne løsning bryder taget op med resten af kvisten, så man får en kvist som får et unikt udtryk.

Den anden model er en kvist der er tæt på vedligeholdelsesfri. Kvisten får et stilrent udtryk, som det kan ses under sadeltagskviste.

Du kan se hvordan tagfoden ser ud og sammenligne de gesimstyperne i billederne under fx sadeltagskviste, eller rundbuekviste.

Alfa Kviste er kvalitet
til mindste detalje.
Vi lægger vægt
på gode materi-
aler og solidt
håndværk og
ikke mindst
levering til
tiden.

Kontakt

JA TAK,
ring mig op!

Vi vil meget gerne ringe dig op.
Indtast dit navn og telefonnr.

En ny kvist kræver byggetilladelse, og det kan vi nu hjælpe med...

Read more

Vi har udviklet udbudsmateriale til rådgivere for nemmere udarbejdelse og udbud....

Read more