Skip to main content

Monteringsvejledninger til kviste

Monteringsvejledningerne er udviklet, så de er lette at forstå og som giver den alsidighed, som der mange gange er brug for, så kvistene passer perfekt til huset. Monteringsvejledningerne viser alle aspekter af monteringen, så der ikke pludselig dukker overraskelser op. Ved ordre af kviste, vil man altid modtage de relevante informationer, samt monteringsvejledninger pr mail. Skulle der alligevel være tvivl omkring monteringen er du altid velkommen til at ringe og vi vil vejlede igennem monteringen.

Placering af kvist og udvekslinger

I denne video vises hvordan man kan bruge et målebræt til at placere kvisten præcis hvor det ønskes. Målene til målepinden, fås ved ordre af kvisten og kan bruges allerede i starten af projektet. Denne vejledning fungerer til alle kvisttyper og udformninger.

Placering af udveksling vises 2:30 inde i videoen

Herunder kan vejledningen hentes i trykt eksemplar

Forstærkning omkring ramme

I nogle tilfælde er det nødvendigt at forstærke hullet omkring kvistrammen. Dette kan være hvis kvistene er placeret tæt på hinanden, tæt på gavlen, eller at afstanden fra kvistramme til det først kommende spær er for stor. Der vises forskellige løsningsforslag, så man kan vælge netop den løsning der passer bedst til projektet.

Montering af kvistramme og kvist – Alm vindueskvist

Her er den komplette vejledning i montering af alle kvisttyper indenfor vindueskviste. Der henvises til kvistrammer, som vil blive leveret på pladsen og som er lavet efter din kvistordre. Denne skal samles og monteres i taget. Når dette er gjort, kan kvisten monteres. Vejledningen findes også i PDF herunder.