Skip to main content

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om kviste

Spørgsmål og svar

Her kan du klikke på det spørgsmål du ønsker svar på. Ved nogle svar vil du kunne klikke dig videre. Her vil du blive ført videre til hele sider, eller et afsnit i en side, som giver et præcist svar. Skulle du stadig side med et spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe, eller skrive.

Tilbudsfasen

Kan jeg få en kvist i alle mål?
Hvor lang tid tager det at få et tilbud?
Kan i måle kvisten op?
Kan jeg få en kvist efter specielle ønsker?
Kan jeg få en kvist magen til den jeg har?
Hvad indeholder et tilbud?

Levering

Hvor lang leveringstid har i?
Hvordan bliver kvistene leveret?

Kvisten

Bliver zinken ved med at være blank?
Kan jeg selv hente kvisten?
Hvor præcise skal grader på kvisten være?

Montering

Kan Alfa Kviste montere kvistene?
Hvor lang tid tager det at montere en kvist?

Tilbudsfasen

Spørgsmål: Kan jeg få en kvist i alle mål?

Svar:- Som udgangspunkt ja. Vi laver kviste op til 6 meter i bredden. Alle kviste bliver lavet efter individuelle mål. Det vil sige måler vi dit tag til 42,2 grader, vil kvisten også blive lavet 42,2 grader og ikke 43 grader. Det samme med bredde og højde.

Spørgsmål: Hvor lang tid tager det at få et tilbud?

Svar:- Vi prøver at regne tilbud hurtigst muligt. Ved større sager, eller specielle kviste vil det være inden for en uge og ved vores standardkviste, vil du allerede kunne modtage et tilbud inden for 24 timer.

Spørgsmål: Kan i måle kvisten op?

Svar:- Ja, vi måler altid kviste op ved ordre. Her vil vi måle sagen op og være behjælpelige med rådgivning omkring kviste. Du kan læse mere om vores opmålingsservice her.

Spørgsmål: Kan jeg få en kvist efter specielle ønsker?

Svar:- Ja og nej. Vi arbejder indenfor vores standardløsninger, som er gennemtestede og prisbillige. Ved større sager, kan man få specialløsninger. Ring og få en snak om hvad der kan lade sig gøre

Spørgsmål: Kan jeg få en kvist magen til den jeg har?

Svar:- Ja og nej. Vi kan i de fleste tilfælde justere produkterne, så de matcher en eksisterende kvist. Det kan dog være et problem, hvis kvistene ikke opfylder det nuværende bygningsreglement, eller det er nogle uhensigtsmæssige løsninger der er valgt.

Spørgsmål: Hvad indeholder et tilbud?

Svar:- Det som er indeholdt i tilbuddet kan ses i specifikationerne i tilbuddet. Som udgangspunkt er det en helt færdig kvist udvendigt, hvor der er færdigmalede gesimser, fugede vinduer og tætnet omkring kvisten. Indvendigt vil der være isolering i taget, men der vil ikke være isoleres i flunkerne.

Levering

Spørgsmål: Hvor lang leveringstid har i?

Svar: Normalt skal du regne med 8 ugers leveringstid. Den kan i sæsonner være længere ligesom den udenfor sæsonner kan være lidt kortere. Højsæson, er generelt mellem sommer og jul. Skal vi også sørge for byggetilladelse, skal dette lægges oveni. Her afhænger det af den enkelte kommune og sagen

Spørgsmål: Hvordan bliver kvistene leveret?

Svar:- Kvistene leveres med enten kran, eller på ladvogn ved vognside. Leveres kvisten med kran, vil kranen være tilstrækkelig til at hejse kvistene op på taget. Leveres kvistene uden kran, skal man rekvirerer en lokal vognmand til at hejse kvistene på taget

Spørgsmål: Bliver zinken ved med at være blank?

Svar:- Nej. Zinken vil patinere med tiden og blive mere mat med tiden. Pationeringen sker når vand lægger sig på kvisten. Vandet skaber en kemisk forbindelse som gør at zinken patinerer.

Spørgsmål: Kan jeg selv hente kvisten?

Svar:Ja, Hvis du hellere selv vil stå for levering. Afhentningen skal foregå med kranbil

Spørgsmål: Hvor præcise skal graderne på kvisten være?

Svar:Vi plejer at sige at graderne på kvisten ikke må være mere end 0,4 grader forskellige. Hvis der er flere kviste på samme tag, kan vi godt tage et gennemsnit af graderne, såfremt at graderne ikke er for forskellige.

Montering

Spørgsmål: Kan Alfa Kviste montere kvistene?

Svar:- Nej vi monterer ikke kviste. Har du brug for hjælp til montering af en kvist, har vi gode kontakter til tømrermestrer der har erfaring i montering af kviste.

Spørgsmål: Hvor lang tid tager det at montere en kvist?

Svar:- Det afhænger meget af omfanget, sagen, tagets opbygning og processen derhen. For at få et estimat, skal du snakke med en tømrermester, som også skal give pris på montering.