Skip to main content

Gratis - Opmåling ved kvistordre

Et komplekst produkt med mange skjulte udfordringer

I mange år har konstruktionen omkring en kvist været det man højst sandsynligt skulle op i under svendeprøven som tømrer. Grunden til dette, er at kviste er et kompliceret produkt, hvor man kommer omkring mange problemstillinger.

Kvisten skal sidde på husets mest komplekse konstruktion, som er taget og her skal placering og størrelsen gå op i en højere enhed. Kvisten skal passe til huset, samtidig med at den skal give mest muligt i rummet. Alt dette skal ligges sammen med hvad der faktisk er muligt. 

Vi tilbyder alle kunder gratis opmåling ved ordre, med det kommer naturligvis at vi tager ansvaret. For det handler i bund og grund om at alle er tilfredse i hele forløbet.. og i de næste mange år frem.

Huset og opgaven vurderes med professionelle øjne

... og vi tager en dialog omkring jeres ønsker og behov. Herefter går vi huset igennem og det vurderes hvad der skal måles op. Opmålingen sker med avanceret 3D udstyr, som er præcis ned til milimeter. Desuden gør opmålingen at alle synlige problemstillinger kan blive håndteret.

Når den digitale opmåling er gennemført, modtager I et par dage efter produktionstegninger, ud fra dialogen og opmålingen. Herudover får I som viser hvor kviste placeres og hvad der skal eventuelt skal håndteres. Det kan eksempelvis være en taghætte der skal flyttes el. lign.

Placeringstegningerne består typisk af en snittegning, hvor det kan ses hvordan kvistene placeres lodret og hvor meget plads de giver. Facadetegninger viser ca. hvor kvistene placeres i forhold til facade vinduer og spærplacering. Placeringstegninger udarbejdes for at vise jer hvilken placering der er mest optimal ud fra jeres ønsker, hvis der skulle være nogen udfordringer oplyser vi jer altid.